Hallottál már róla?

Számtalan esetben előfordul az emberrel, hogy valamilyen kellemetlen probléma áll fenn a mindennapjaiban, ami pontosan annyira kellemetlen, hogy bosszantsa folyamatosan, viszont annyira nem okoz problémát, hogy sokan foglalkozzanak vele, és ezért megoldás szülessen rá. Én pont egy ilyen kényes problémával néztem szembe közel fél évig, még rá nem találtam arra a kis csapatra, márkára, akik gondoltak ennek a megoldására a heelgood termékükkel.

Nekem ugyanis a vezetés közben az összes cipőm elkezdett rongálódni. Persze, számtalan embert látok magam előtt, ahogy most bólogat, mégis egyetlen megoldást talált egészen idáig erre, ami nem más, mint a váltócipő használata. Ez azonban számomra nem csak hogy kellemetlen érzést kelt, de nagyon időigényes és bonyolult is, tehát mindenképp szerettem volna rá valamiféle professzionálisabb, jobb megoldást, ami nem ennyire macerás, és nem kelt bennem rossz érzést.

Rá is találtam, mert a cipősarokvédő, amit a heelgood kínál teljesen tökéletes megoldást nyújt bármelyik cipőm sarkának, és hála a jó égnek, így már soha többé nem kell azért elmennem cipőt vásárolni, mert a sarka tönkre ment, de az egész többi rész még gyönyörű és teljesen használható. Egyrészt nyilván feleslegesnek érzi ilyenkor az ember, hogy ki kell dobnia a cipőjét, másrészt pedig feleslegesen kell időt és energiát, na és hát természetesen nem kevés pénzt költenie az új beszerzésre.

Ha tehát te is sokat vezetsz, és nem szeretnél a váltócipővel bajlódni folyamatosan, hanem szeretnél valami nem csak praktikus, de designos megoldást is találnia kellemetlen problémára, meg kell ismerned ezeket a termékeket! Keresd csak fel bátran a heelgood oldalát, biztosan nem fogsz csalódni sem a kínálatban, sem pedig a termék nyújtotta védelemben és segítségben.