Ha jó megoldás kell

Én nem tudom, ki hogy van vele, de számomra nem igazán fontos a márka. Nagyon sokan biztos furcsán néznének rám emiatt, mert nagyjából minden használt elektronikai dolgom apple, de nem a márkája miatt. Én egyszerűen analfabéta vagyok a gépek használatához. Nem tudom miért, minden kivételes probléma nálam jön elő, a gyári problémák biztos meg lesznek az eszközeimben – eddig természetesen az apple sem kivétel – és bármilyen bonyolultabb feladat számomra már kiküszöbölhetetlen és megoldhatatlan probléma. Éppen ezért próbálok olyan eszközöket használni, aminek a használata rendkívül könnyű és egyszerű. Az apple pedig ilyen.

A telefonom rendkívül jól kommunikál a számítógépemmel, nem is kell semmit tennem, hogy a fotózott kép a telefonomról átvándoroljon a gépembe, és pár pillanat múlva már szerkeszteni és használni is tudjam azt. Számomra ez a rendszer hihetetlen lehetőségeket és szabadságot ad, főleg úgy, hogy egyébként bármilyen adatátvitel vagy adatmódosítás eddig lehetetlen feladat volt számomra, amíg nem mac gépet használtam.

Egyetlen dologgal nem vagyok megelégedve, a töltőkkel. A telefonom kábele például két hónap után már láthatóan kezd tönkre menni, és nagyjából sajnos mindig ugyanott. Pótoltam már, mert azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen szerencsétlen, de beszélgetve másokkal e mögött más látható, amit inkább hagyjunk is. A dolgot egész egyszerűen jól kilehet küszöbölni a baseus termékeivel, amik hihetetlen minőségik és tartósak is. Szóval ha jó megoldás kell erre a problémára mindenkinek ajánlani tudom a Baseus termékeit. Árban is sokkal jobbak, design tekintetében sem rosszak a termékek és hosszú időn keresztül használtam eddig még a márkából mindent. Egyszóval biztosan nem fog csalódni a tartósságukban sem senki.