A lányom új kedvence

Az ember amikor gyereke születik teljesen átalakítja az életét, legalábbis nálunk minden teljesen átalakult. Persze arról nem kell senkinek mesélni, hogy egy kisgyerekes család esetében minden egyes alkalommal mese megy a tévében és a gyerekjátékok borítják a házat. És persze az érdeklődési kör is a jó gyereknevelésről, az engedékenység hatásairól, a következetesség fontosságáról szól és még sorolhatnám tovább a végeláthatatlan sort. Persze mi is rengeteg dolgot eldöntöttünk előre, hogy hogyan fogunk szidalmazni, hogy mit nem teszünk sosem ha a gyerek rosszalkodik, hogy mikor mit engedünk meg és mi számít tabunak, de azt kell mondjam ez sokszor meg is dőlt, és kezdetben bár úgy gondoltuk, hogy ez problémát jelent, most azt látjuk, hogy bizony ez közel sem akkora gond, sőt, inkább nevezhetjük egy kis hajlékonyságnak.

Most én például engedékeny voltam, mert bár azt gondoltam, és egészen tartottam is magam ahhoz, hogy tizenhat éves koráig a lányom nem sminkelheti vagy festheti magát, de most mégis változtattam ezen. Láttam ugyanis mennyire érdeklődik amikor én készítek sminket magamnak és hogy mennyire szeretné ezeket a termékeket kipróbálni és szeretne saját magán kísérletezni. Meg is engedtem hát. Úgy döntöttem, hogy sokkal jobb az a taktika, hogy én megtanítom szépen és elegánsan, finoman kisminkelni magát, mint hogy aztán össze-vissza esztelen dolgokat csináljon folyamatosan.

Így történt aztán, hogy mos már a kedvenc oldala a pipereshop lett, és hogy folyamatosan azért küzd, hogy kaphasson onnan egy-egy dolgot. Hihetetlen jó élmény egyébként ez a közös folyamat és közös smink tanulás. Örülök hogy beadtam a derekam, mert így egyrészt tettünk egymás felé egy hatalmas lépést, másrészt pedig látom hogy mennyire kifinomult és aranyos lesz a stílusa. Ezt az oldalt pedig csak ajánlani tudom minden kamasz lányt nevelő anyukának, mert hihetetlen jó avon akció található rajta hétről hétre. Én egyenesen imádom.