A legtökéletesebb partnerünk

Minden vállalkozásnak van egy fejlődési íve, és minden egyes tervet úgy kell kialakítani, legyen az hosszú vagy rövid távú terv, hogy bizony figyelembe kell ezt a szükséges időt venni, hiszen ha nem hagyunk teret a fejlődéshez nem érhetünk el áttörő sikereket sem. Én mindig igyekeztem ennek méltóan kialakítani a jövőbeli törekvéseket, de engem megviccelt az élet. Történt ugyanis, hogy a vállalkozásom sokkal gyorsabban és erősebb ütemben fejlődik, mint én azt előre jeleztem, és azon túl, hogy persze ennek hihetetlen mód örülök, kapkodom a fejem, mert rengeteg dolog nem volt betervezve amire így most sokkal gyorsabban szükség van. Ilyen például egy beszállító partner megkeresése, amit bár gondolhatná az ember hogy a mai világban nem nehéz feladat, egészen egyszerűen egyik partnerem és üzletfelem sem tudott idáig ajánlani sajnos. Szinte mindegyiknek van valami, ami miatt nem ajánlaná szívesen az ő beszállítóját, és nagyon sokan partnert keresnek, de mivel eddig nem találtak jobbat, ezért egy olyan céggel dolgoznak együtt, akik nem tökéletesek, de már ismerik őket, ismerik a hibáikat és így viszonylag jól tudnak velük együtt dolgozni.

Ennek kapcsán én eldöntöttem, hogy ha rengeteg időt és energiát kell is beletennem, én meg fogom keresni azt a partnert, aki számunkra a tökéletes, és nem fogok úgy együtt dolgozni egy céggel, hogy nem vagyok maradéktalan elégedett a munkájukkal és a szolgáltatásukkal, már csak azért sem, mert egy pályázat esetén az ember nem engedheti meg magának azt a hiba lehetőséget, hogy a beszerzésen vagy a leszállításon bukjon meg a nyertes pályázat vagy kapjon büntetést. Mi pedig hála a jó égnek jó eséllyel és reményekkel indulunk most már számtalan pályázaton.

Azt kell mondjam, hogy a munkám beérni látszik, a keresésbe tett energia megtérülni, hiszen rátaláltam a https://odisys.hu/ csapatára, akik a traktor és egyéb gép beszerzés területén kifejezetten sokat tudnak segíteni számunkra nem csak a beszerzésben, de bizony már a kiválasztásban is. Mi sem mutatja jobban, hogy mennyire jól dolgoznak, hogy már két partnerünk is áttért hozzájuk, akiknek meséltem hogy mennyire egyszerűen és hatékonyan együtt lehet velük dolgozni. Remélem, hogy a következő beszerzésünk már egy nyertes pályázat kapcsán jön létre, kifejezetten új lehetőségeket és kapukat nyitva meg a cégem előtt, ami így szárnyakat kaphatna.