A tökéletes minőség

Én egyéni vállalkozóként dolgozom már immáron közel négy éve. Egy építőipari cégnél tevékenykedtem idáig, és meg is tanultam minden olyan dolgot amit meg lehetett, de főleg a főnököm, a csapatvezetőm hozzáállását az ügyfelekhez és a munkához egyaránt, miszerint csak tökéletes minőséget képes és hajlandó átadni, hiszen egy házat úgy kell felépíteni, mint ha a sajátunk lenne, egy házat pedig úgy kell felújítani, mint hogy ha a saját családunk részét képezné. Az a helyzet azonban, hogy az idő előre haladtával a főnököm más lett, a menedzsment pedig egyre jobban azt az elvet követte, hogy azonos idő alatt minél több feladatot kell felvenni és persze el is látni. Persze ez mindenképpen a minőség rovására megy, dolgozzon akárhány ember, akármilyen új technikákkal és technológiákkal, hiszen vannak feladatok és folyamatok amik egymásra épülnek. Egyik a másik nélkül nem tud elindulni, így pedig ha az egyik csúszik, akkor csúszik az egész befejezési határidő. Éppen ezért én felmondtam. Úgy döntöttem bátor leszek és kipróbálom magam az egyéni vállalkozók piacán.

Nem volt könnyű dolgom, főleg úgy, hogy rögtön az elején elkövettem egy hibát, mely szarvas hibának számíthat, hiszen kiválasztottam a szolgáltató partnereket, de egyáltalán nem voltam benne biztos, hogy jól döntöttem, és ezt sajnos az idő és az élet be is bizonyította. Most már azt mondhatom, hogy teljes mértékben megtaláltam minden szinten a helyemet. Az értékesítés, a szolgálatások és a beszerzések egyaránt tökéletes partnerekkel folynak, akiket úton-útfélen ajánlgatok is, hiszen miért is ne tenném. Maradéktalan meg vagyok velük elégedve és mindig nagyon jó árakat találok náluk.

A legutóbb például egy hőlégfúvó fog érkezni a fabrikshop.hu oldaláról, és már alig várom, mert az egyik munkához elengedhetetlen.  A fabrikshop csapatát mindenkinek csak ajánlom, mert tökéletes tájékoztatást adnak mindenről és iszonyatosan segítőkészek. Én imádom ez a kis csapatot, és biztos vagyok benne, hogy más legalább annyira fogja szeretni mint amennyire én imádom őket. Az tuti, hogy ugyanolyan minőségben fognak bárkinek dolgozni, mint ahogyan teszik azt nekem is.