A férjem és a kerti party

Az embernek ki kell engednie a gőzt néha, ez teljesen természetes, hiszen folyamatos a munka, a gyereknevelés, a családi problémák megoldása, vagyis a stressz. Néha meg kell állni, kicsit el kell lazulni és kiengedni a gőzt. Ezt mindannyian máshogy tesszük. Van aki jógázik, van aki fut, vagy épp konditerembe jár, van aki egy forró fürdőt vesz olajokkal és kellemes zenével, gyertyával, van aki hosszasakat sétál, és van, aki kerti partit rendez a barátoknak, és részegen megijed a saját árnyékától a felvillanó reflektor alatt és a telefonjával próbálja elűzni a gonoszt, aki mondanom sem kell, hogy annyira ördögi, hogy ripityára töri az iphone kijelzőjét.

Ezzel nem nagyon lehet vetekedni ugye? Én is azt gondolom, hogy ez az utolsó a lehető legjobb mód, azonban nem igazán gazdaságos, de ezt a férjemnek nem nagyon tudom megmagyarázni. Egészen hihetetlen történet, de már másodszor szükséges az iszereles profi és gyors szolgáltatása, az iphone kijelzőcsere, mert a férjem már a második olyan kerti bulit rendezi, ahol elfelejti, hogy felszerelt egy felvillanó reflektort az ajtó fölé, és hogy elég hirtelen sikerül szembe világítania az éppen befelé botorkáló embert. Persze a legutóbbi alkalommal már megfogadta, hogy átszereli, átállítja, de ez nyilván nem sikerült, így viszont képes volt újra eljátszani a két hónapja megélt hihetetlen cselekvéssorozatot, mi szerint próbálta megvédeni magát a saját maga által felszerelt lámpától, annak felvillanó fénye általi hirtelen mozdulatában pedig sikerül a földre dobni telefonját.

A megoldás az lesz, miután most megint kicserélték a kijelzőt, hogy ha bulit szervez, a telefonját a széfbe zárom, és valami teljesen puha dolgot vihet csak be, amit nyugodtan földhöz vághat, nem történik semmi baj. Mindenesetre az iszereles csapata jót mulat a történteken, és azt üzenték a férjemnek, hogy igérik, minden alkalommal ugyanilyen szépen és rekord idő alatt kicserélik az iphone kijelzőjét számára, ne foglalkozzon semmilyen kritikával.